Wine and Other Sorts of Fermented Substances in the Course of Islamic Civilization.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F13%3A00071355" target="_blank" >RIV/00216224:14210/13:00071355 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Víno a další druhy fermentovaných látek v dějinách islámské civilizace.
Original language description
Přednáška se zabývala dějinami pěstování vína a dalších plodin určených k fermentaci. Soustředila se zejména na tradice kulinářské kultury v kulturách Předního východu v souvislosti se zákazem požívání vína v islámském trestním právu.
Czech name
Víno a další druhy fermentovaných látek v dějinách islámské civilizace.
Czech description
Přednáška se zabývala dějinami pěstování vína a dalších plodin určených k fermentaci. Soustředila se zejména na tradice kulinářské kultury v kulturách Předního východu v souvislosti se zákazem požívání vína v islámském trestním právu.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
AA - Philosophy and religion
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů