"Sour Ale! - on the border of tradition and trend
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F24%3A00138259" target="_blank" >RIV/00216224:14210/24:00138259 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
„Kyseláč“ – na hranici tradice a trendu
Original language description
Kapitola pojednává o pozici kyselých piv v současné pivní kultuře. Snaží se porovnat regiony, v nichž jsou taková piva tradiční s oblastmi, do nichž se tento trend dostal až společně s globalizací trhu a takzvanou Craftovou pivní revolucí.
Czech name
„Kyseláč“ – na hranici tradice a trendu
Czech description
Kapitola pojednává o pozici kyselých piv v současné pivní kultuře. Snaží se porovnat regiony, v nichž jsou taková piva tradiční s oblastmi, do nichž se tento trend dostal až společně s globalizací trhu a takzvanou Craftovou pivní revolucí.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Pivo v turbulentních časech
ISBN
9788075614957
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
408-414
Publisher name
Univerzita Jana Evangelisty Purkyně
Place of publication
Ústí nad Labem
Event location
Ústí nad Labem
Event date
Jan 1, 2024
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—