All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Is Low Drying Temperature Favorable Towards Quality of Fruits and Vegetables? Meta-Analysis of Data

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F17%3A39902678" target="_blank" >RIV/00216275:25310/17:39902678 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/70883521:28110/17:63517385

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Je nízká teplota sušení ovoce a zeleniny výhodnější? Meta-analýza dat

  • Original language description

    V této práci byl aplikován meta-analytický postup (poměr výsledků, PV) pro zjištění efektu teploty sušení na obsah karotenoidních látek a antokyanů v ovoci a zelenině u studií publikovaných v letech 1990-2016. Hodnoty PV klesaly s rostoucí teplotou sušení v porovnání s obsahem látek v syrovém produktu. Při srovnání obsahu karotenoidů a antokyanů v produktech sušených při nízké teplotě (40°C) a vyšších teplotách (50°C-80°C) nebyl zjištěn významný rozdíl v obsahu sledovaných látek.

  • Czech name

    Je nízká teplota sušení ovoce a zeleniny výhodnější? Meta-analýza dat

  • Czech description

    V této práci byl aplikován meta-analytický postup (poměr výsledků, PV) pro zjištění efektu teploty sušení na obsah karotenoidních látek a antokyanů v ovoci a zelenině u studií publikovaných v letech 1990-2016. Hodnoty PV klesaly s rostoucí teplotou sušení v porovnání s obsahem látek v syrovém produktu. Při srovnání obsahu karotenoidů a antokyanů v produktech sušených při nízké teplotě (40°C) a vyšších teplotách (50°C-80°C) nebyl zjištěn významný rozdíl v obsahu sledovaných látek.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspevků z desáté mezinárodní vědecké konference

  • ISBN

    978-80-87300-95-4

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    11-16

  • Publisher name

    Vysoká škola obchodní a hotelová

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Apr 27, 2017

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article