Current issues of food microbiology 2024
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F24%3A39922209" target="_blank" >RIV/00216275:25310/24:39922209 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aktuální problematika mikrobiologie potravin 2024
Original language description
Na Fakultě chemicko-technologické Univerzity Pardubice byl pod záštitou Československé společnosti mikrobiologické pořádán tradiční odborný seminář Aktuální problematika mikrobiologie potravin, a to ve dnech 17. a 18. 1. 2024. Semináře se zúčastnilo 60 mikrobiologů jak z různých vědecko-výzkumných institucí, tak také z kontrolních orgánů státní správy, zdravotních ústavů, či nemocnic. Mezi další návštěvníky semináře patřila i řada studentů i zaměstnanců naší fakulty. Na semináři zaznělo celkem 18 zajímavých přednášek zaměřených na aktuální témata mikrobiologie (výskyt patogenních agens v potravinách, mikrobiální rezistence, nanomateriály v mikrobiologii, epidemiologie a také další témata související např. s potravinami z hlediska výživy).Odborný program byl doplněn také o prezentaci portfolia třech sponzorů akce (GeneProof, BioTech, BioIng) a o společenský večer pro účastníky semináře.
Czech name
Aktuální problematika mikrobiologie potravin 2024
Czech description
Na Fakultě chemicko-technologické Univerzity Pardubice byl pod záštitou Československé společnosti mikrobiologické pořádán tradiční odborný seminář Aktuální problematika mikrobiologie potravin, a to ve dnech 17. a 18. 1. 2024. Semináře se zúčastnilo 60 mikrobiologů jak z různých vědecko-výzkumných institucí, tak také z kontrolních orgánů státní správy, zdravotních ústavů, či nemocnic. Mezi další návštěvníky semináře patřila i řada studentů i zaměstnanců naší fakulty. Na semináři zaznělo celkem 18 zajímavých přednášek zaměřených na aktuální témata mikrobiologie (výskyt patogenních agens v potravinách, mikrobiální rezistence, nanomateriály v mikrobiologii, epidemiologie a také další témata související např. s potravinami z hlediska výživy).Odborný program byl doplněn také o prezentaci portfolia třech sponzorů akce (GeneProof, BioTech, BioIng) a o společenský večer pro účastníky semináře.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
10606 - Microbiology
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
FCHT Univerzita Pardubice
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
60
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce