Fuzzy and regression approach in estimation of consistency changes influenced by substitution of emulsifying agents in the mixture
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26210%2F10%3APU97252" target="_blank" >RIV/00216305:26210/10:PU97252 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fuzzy a regresní přístup k odhadu změn konzistence sýrů ovlivněnou záměnou směsi tavicích solí
Original language description
Příspěvek vychází z měření změny tvrdosti (pevnosti) tavených sýrů v závislosti na poměrovém zastoupení čtyř různých fosforečnanů v binární směsi a na době skladování tohoto sýra.
Czech name
Fuzzy a regresní přístup k odhadu změn konzistence sýrů ovlivněnou záměnou směsi tavicích solí
Czech description
Příspěvek vychází z měření změny tvrdosti (pevnosti) tavených sýrů v závislosti na poměrovém zastoupení čtyř různých fosforečnanů v binární směsi a na době skladování tohoto sýra.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
BA - General mathematics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1M06047" target="_blank" >1M06047: Research Center for Quality and Reliability of Production</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Biometrika 2010
ISBN
978-80-7401-028-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
33-40
Publisher name
Neuveden
Place of publication
Neuveden
Event location
Zahradnická fakulta MZLU, Lednice
Event date
Sep 6, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—