Adulteration proof of red wine by anthocyanins of different origin
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU36094" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU36094 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Průkaz falšování červených vín pomocí anthokyanů různého původu
Original language description
V práci jsou prezentovány anthokyanové profily všech modrých odrůd révy vinné, ze kterých je v ČR povolena výroba vína. Dále anthokyanové profily černého bezu a několika komerčních extraktů označených jako potravinářské přírodní barvivi E163. Profily anthokyanů byly získány kapalilnovou chromatografií.
Czech name
Průkaz falšování červených vín pomocí anthokyanů různého původu
Czech description
V práci jsou prezentovány anthokyanové profily všech modrých odrůd révy vinné, ze kterých je v ČR povolena výroba vína. Dále anthokyanové profily černého bezu a několika komerčních extraktů označených jako potravinářské přírodní barvivi E163. Profily anthokyanů byly získány kapalilnovou chromatografií.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-5-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
40-41
Publisher name
VÚPP Praha 2002
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 27, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—