All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of alternative sveeteners by capillary electrophoresis in candies for diabetics.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU64029" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU64029 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Elektroforetické stanovení náhradních sladidel v cukrovinkách pro diabetiky

  • Original language description

    Prezentovaná práce se zabývá současným stanovením náhradních sladidel NHDC a acesulfamu K v cukrovinkách pro diabetiky. Vyvinutá metoda používá jako finální analytickou techniku kapilární elektroforézu s UV detekcí. Pro předčištění vzorků a zakoncentrování obou sladidel byly využity SPE kolonky. Metoda byla vyvinuta pro koncentrační hladinu 2 - 20 mg/kg sladidel a byla ověřena na několika druzích cukrovinek běžně dosažitelných v obchodní síti.

  • Czech name

    Elektroforetické stanovení náhradních sladidel v cukrovinkách pro diabetiky

  • Czech description

    Prezentovaná práce se zabývá současným stanovením náhradních sladidel NHDC a acesulfamu K v cukrovinkách pro diabetiky. Vyvinutá metoda používá jako finální analytickou techniku kapilární elektroforézu s UV detekcí. Pro předčištění vzorků a zakoncentrování obou sladidel byly využity SPE kolonky. Metoda byla vyvinuta pro koncentrační hladinu 2 - 20 mg/kg sladidel a byla ověřena na několika druzích cukrovinek běžně dosažitelných v obchodní síti.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    37

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    86-88

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database