All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Isolation of yeast species from must during acoholic fermentation and their identification by PCR-RFLP

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU103876" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU103876 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Identifikace kvasinek izolovaných v průběhu procesu výroby červeného vína metodou PCR-RFLP

  • Original language description

    Práce pojednává o izolaci a taxonomickém zařazení kvasinek účastnících se průběhu kvasného procesu výroby červeného vína Rulandské modré. Hrozny byly pěstovány integrovaně a ekologicky ve vinařské oblasti Jižní Moravy, ČR. Proces byl kontrolován ? byla použita komerční kultura Saccharomyces cerevisiae BS6. K identifikaci byla využita metoda polymerázové řetězové reakce s následnou analýzou polymorfismu délky restrikčních fragmentů ? metoda PCR-RFLP.

  • Czech name

    Identifikace kvasinek izolovaných v průběhu procesu výroby červeného vína metodou PCR-RFLP

  • Czech description

    Práce pojednává o izolaci a taxonomickém zařazení kvasinek účastnících se průběhu kvasného procesu výroby červeného vína Rulandské modré. Hrozny byly pěstovány integrovaně a ekologicky ve vinařské oblasti Jižní Moravy, ČR. Proces byl kontrolován ? byla použita komerční kultura Saccharomyces cerevisiae BS6. K identifikaci byla využita metoda polymerázové řetězové reakce s následnou analýzou polymorfismu délky restrikčních fragmentů ? metoda PCR-RFLP.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník prác z celoslovenskej študentskej vedeckej konferencie

  • ISBN

    978-80-8105-449-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    63-67

  • Publisher name

    Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave

  • Place of publication

    Trnava, Slovensko

  • Event location

    Trnava

  • Event date

    Apr 26, 2012

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article