Identification of bacteria in pickles of fresh cheeses using denaturated gradient gel electrophoresis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F14%3APU112102" target="_blank" >RIV/00216305:26310/14:PU112102 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/26722861:_____/14:#NE33
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Identifikácia bakterií v sol´ných nálevoch nezrejúcich syrov pomocou denaturačnej gradientovej gélovej elektroforézy
Original language description
V práci bola optimalizovaná príprava zmesí pre PCR a amplifikácia bakteriálnej DNA v PCR s primérmi s GC svorkou (F357GC a R518). Získané produkty PCR boli analyzované pomocou DGGE. Amplikóny získané po amplifikácii DNA izolovanej z nálevov sa lišia nielen polohou na géle, ale aj počtom. Vačší počet pásov roznej intenzity bol detegovaný po amplifikácii DNA z kontaminovaných nálevov (v porovnání s nekontaminovanými nálevmi).
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EB - Genetics and molecular biology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210300" target="_blank" >QJ1210300: Protection systems of quality and safety of dairy products by means of suitable methods applicable in practice</a><br>
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
25
Issue of the periodical within the volume
147
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
49-51
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—