All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sensory evaluation of processed cheese analogues

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F14%3APU112144" target="_blank" >RIV/00216305:26310/14:PU112144 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/70883521:28110/14:43871681

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Senzorické hodnocení tavených sýrových analogů

  • Original language description

    Tato práce se zabvá posouzením vlivu přídavku vybraných rostlinných olejů na senzorickou jakost modelových vzorků tavených sýrových analogů.Pro senzorické hodnocení vzhledu a barvy, lesku, textury a chuti a vůně byla použita sedmibodová stupnice hedonického typu. Intenzita vybraných deskriptorů off-flavouru (hořká, olejová, slaná, sýrová a jiná) byla hodnocena pomocí profilového testu. Přídavek rostlinného oleje významně ovlivnil (P<0.05) senzorick vlastnosti tavených sýrových analogů, hlavně chuť a vůni.

  • Czech name

    Senzorické hodnocení tavených sýrových analogů

  • Czech description

    Tato práce se zabvá posouzením vlivu přídavku vybraných rostlinných olejů na senzorickou jakost modelových vzorků tavených sýrových analogů.Pro senzorické hodnocení vzhledu a barvy, lesku, textury a chuti a vůně byla použita sedmibodová stupnice hedonického typu. Intenzita vybraných deskriptorů off-flavouru (hořká, olejová, slaná, sýrová a jiná) byla hodnocena pomocí profilového testu. Přídavek rostlinného oleje významně ovlivnil (P<0.05) senzorick vlastnosti tavených sýrových analogů, hlavně chuť a vůni.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XVI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. Sborník příspěvků

  • ISBN

    978-80-7305-670-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    10-12

  • Publisher name

    Neuveden

  • Place of publication

    Neuveden

  • Event location

    VFU Brno

  • Event date

    May 28, 2014

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article