Enzymatic hydrolysis of coffee grounds
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F14%3APU112369" target="_blank" >RIV/00216305:26310/14:PU112369 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.chemicke-listy.cz" target="_blank" >https://www.chemicke-listy.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Enzymatická hydrolýza kávové sedliny
Original language description
Práce se zabývá studiem hydrolytických enzymů produkovaných plísní a stanovením jejich charakteristik. Byly stanoveny hodnoty pH a teplotního optima daných enzymů zodpovědných za hydrolýzu kávové sedliny na fermetovatelné cukry a stanovena produkční křivka.
Czech name
Enzymatická hydrolýza kávové sedliny
Czech description
Práce se zabývá studiem hydrolytických enzymů produkovaných plísní a stanovením jejich charakteristik. Byly stanoveny hodnoty pH a teplotního optima daných enzymů zodpovědných za hydrolýzu kávové sedliny na fermetovatelné cukry a stanovena produkční křivka.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů