All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The antioxidant activity of selected species of blackcurrants

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F15%3APU118795" target="_blank" >RIV/00216305:26310/15:PU118795 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/25271121:_____/15:#0000618

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Antioxidační aktivita vybraných odrůd černého rybízu

  • Original language description

    Cílem této práce bylo stanovení celkové antioxidační aktivity vybraných odrůd černých rybízů a vzájemné porovnání dosažených výsledků. Celková antioxidační aktivita byla změřena pomocí elektronové paramagnetické rezonance (EPR) za využití volných radikálů ABTS + a vyjádřena jako TEACABTS (Trolox Equivalent Antioxidant Capacity). Bylo proměřeno 8 odrůd černých rybízů. Nejvyšší hodnoty celkové antioxidační aktivity vykazovaly odrůdy ?Ruben? a ?Ometa?.

  • Czech name

    Antioxidační aktivita vybraných odrůd černého rybízu

  • Czech description

    Cílem této práce bylo stanovení celkové antioxidační aktivity vybraných odrůd černých rybízů a vzájemné porovnání dosažených výsledků. Celková antioxidační aktivita byla změřena pomocí elektronové paramagnetické rezonance (EPR) za využití volných radikálů ABTS + a vyjádřena jako TEACABTS (Trolox Equivalent Antioxidant Capacity). Bylo proměřeno 8 odrůd černých rybízů. Nejvyšší hodnoty celkové antioxidační aktivity vykazovaly odrůdy ?Ruben? a ?Ometa?.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI111A141" target="_blank" >QI111A141: Investigation of new technologies in growing gooseberries and currants with focus on quality and use of fruits.</a><br>

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Vědecké práce ovocnářské. Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o. GC GE

  • ISSN

    0231-6900

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    Neuveden

  • Issue of the periodical within the volume

    24

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    51-55

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database