The new hop-malt preparation for simultaneous brewing and coloring of beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F19%3AN0000095" target="_blank" >RIV/14864347:_____/19:N0000095 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/19:N0000085
Result on the web
<a href="http://www.pivovarskedny.cz/" target="_blank" >http://www.pivovarskedny.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva
Original language description
KROFTA, Karel a Alexander MIKYŠKA. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva. In: 28. Pivovarsko-sladařské dny: Průvodce (sborník) posterů a přednášek ze semináře konaného 31. 10. - 1. 11. 2019. Plzeň: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský; Vysoká škola chemicko-technologická, Kvasný průmysl a Agentura ELIS, s. 11. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva umožňuje jeho výrobu pro konkrétního uživatele. Aplikace preparátu v pozdním chmelení nebo do vířivé kádě přinesla pozitivní výsledky z hlediska chemického profilu i senzorické kvality piva.
Czech name
Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva
Czech description
KROFTA, Karel a Alexander MIKYŠKA. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva. In: 28. Pivovarsko-sladařské dny: Průvodce (sborník) posterů a přednášek ze semináře konaného 31. 10. - 1. 11. 2019. Plzeň: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský; Vysoká škola chemicko-technologická, Kvasný průmysl a Agentura ELIS, s. 11. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva umožňuje jeho výrobu pro konkrétního uživatele. Aplikace preparátu v pozdním chmelení nebo do vířivé kádě přinesla pozitivní výsledky z hlediska chemického profilu i senzorické kvality piva.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů