All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The new hop-malt preparation for simultaneous brewing and coloring of beer

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F19%3AN0000095" target="_blank" >RIV/14864347:_____/19:N0000095 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60193697:_____/19:N0000085

  • Result on the web

    <a href="http://www.pivovarskedny.cz/" target="_blank" >http://www.pivovarskedny.cz/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva

  • Original language description

    KROFTA, Karel a Alexander MIKYŠKA. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva. In: 28. Pivovarsko-sladařské dny: Průvodce (sborník) posterů a přednášek ze semináře konaného 31. 10. - 1. 11. 2019. Plzeň: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský; Vysoká škola chemicko-technologická, Kvasný průmysl a Agentura ELIS, s. 11. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva umožňuje jeho výrobu pro konkrétního uživatele. Aplikace preparátu v pozdním chmelení nebo do vířivé kádě přinesla pozitivní výsledky z hlediska chemického profilu i senzorické kvality piva.

  • Czech name

    Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva

  • Czech description

    KROFTA, Karel a Alexander MIKYŠKA. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva. In: 28. Pivovarsko-sladařské dny: Průvodce (sborník) posterů a přednášek ze semináře konaného 31. 10. - 1. 11. 2019. Plzeň: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský; Vysoká škola chemicko-technologická, Kvasný průmysl a Agentura ELIS, s. 11. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva umožňuje jeho výrobu pro konkrétního uživatele. Aplikace preparátu v pozdním chmelení nebo do vířivé kádě přinesla pozitivní výsledky z hlediska chemického profilu i senzorické kvality piva.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů