Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F03%3A995859" target="_blank" >RIV/16193296:_____/03:995859 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nový požadavek na hodnocení mléka - bod mrznutí tepelně ošetřeného mléka.
Original language description
Nový požadavek na hodnocení mléka - bod mrznutí tepelně ošetřeného mléka.
Czech name
Nový požadavek na hodnocení mléka - bod mrznutí tepelně ošetřeného mléka.
Czech description
Nový požadavek na hodnocení mléka - bod mrznutí tepelně ošetřeného mléka.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1404" target="_blank" >QD1404: Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník za semináře Problematika prvovýroby mléka XXVI, Medlov
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
20-30
Publisher name
Sborník za semináře Problematika prvovýroby mléka XXVI, Medlov
Place of publication
MedloV
Event location
MedloV
Event date
Jan 1, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—