Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A995860" target="_blank" >RIV/16193296:_____/04:995860 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení jakosti syrového mléka v centrálních laboratořích České republiky v letech 2000 až 2003
Original language description
Hodnocení jakosti syrového mléka v centrálních laboratořích České republiky v letech 2000 až 2003
Czech name
Hodnocení jakosti syrového mléka v centrálních laboratořích České republiky v letech 2000 až 2003
Czech description
Hodnocení jakosti syrového mléka v centrálních laboratořích České republiky v letech 2000 až 2003
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1404" target="_blank" >QD1404: Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Number of pages
20
Publisher name
Praha
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—