Utilization of probiotics in dairy products to improve their quality, nutrition value and health safety
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A994806" target="_blank" >RIV/16193296:_____/04:994806 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Porovnání použitelnosti některých metod pro rodovou a druhovou identifikaci bifidobakterií.
Original language description
Porovnání použitelnosti některých metod pro rodovou a druhovou identifikaci bifidobakterií.
Czech name
Porovnání použitelnosti některých metod pro rodovou a druhovou identifikaci bifidobakterií.
Czech description
Porovnání použitelnosti některých metod pro rodovou a druhovou identifikaci bifidobakterií.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QE1382" target="_blank" >QE1382: Utilization of probiotics in dairy products to improve their quality, nutrition value and health safety</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy-Zpravoda
ISSN
—
e-ISSN
—
Volume of the periodical
80
Issue of the periodical within the volume
80
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
18-24
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—