All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Gastronomic Concept in the Hospitality Industry

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F24733784%3A_____%2F12%3A%230000004" target="_blank" >RIV/24733784:_____/12:#0000004 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Podnikatelský koncept v oboru "hospitality"

  • Original language description

    Práce se zaměřuje na analýzu základních nástrojů, sloužících k založení a provozování podniků oboru hospitality. V této souvislosti rozebírá využití podnikatelského konceptu v konkrétních zařízeních. Popsány jsou jednotlivé prvky konceptu včetně jejich vzájemné souvislosti. Pozornost je věnována možnosti modifikací těchto prvků, zejména organizační struktury, technické a dojmové kvality. Na základě analáýzy prvků konceptu jsou naznačena některá řešení jejich větší využitelnosti v podnikové sféře.

  • Czech name

    Podnikatelský koncept v oboru "hospitality"

  • Czech description

    Práce se zaměřuje na analýzu základních nástrojů, sloužících k založení a provozování podniků oboru hospitality. V této souvislosti rozebírá využití podnikatelského konceptu v konkrétních zařízeních. Popsány jsou jednotlivé prvky konceptu včetně jejich vzájemné souvislosti. Pozornost je věnována možnosti modifikací těchto prvků, zejména organizační struktury, technické a dojmové kvality. Na základě analáýzy prvků konceptu jsou naznačena některá řešení jejich větší využitelnosti v podnikové sféře.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    AH - Economics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Gastronomie v toku času I

  • ISBN

    978-80-905181-1-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    14

  • Pages from-to

    109-122

  • Publisher name

    Press21

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2012

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article