Organoleptic evaluation of apple cultivars and new-breedings fruits on the end of storage season 2021
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F21%3AN0000078" target="_blank" >RIV/25271121:_____/21:N0000078 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Organoleptické hodnocení odrůd a novošlechtění jablek na konci skladovací sezóny 2021
Original language description
Tradiční ochutnávka dlouhodobě skladovatelných odrůd jablek proběhla v Holovousích 26. května 2021 v Holovousích a zúčastnilo se jí 19 zkušených degustátorů. Z celkového počtu 43 hodnocených vzorků získalo nejvíce bodů novošlechtění jabloně ´ÚEB P 85/8 ´ skladované nízkokyslíkaté atmosféře tzv. ULO technologií, druhé místo obsadilo novošlechtění ´ÚEB 6581 ´ skladované ULO technologií a třetí pak byla odrůda ´Meteor´ skladovaná také v ULO chladírenských podmínkách.
Czech name
Organoleptické hodnocení odrůd a novošlechtění jablek na konci skladovací sezóny 2021
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
VŠUO Holovousy
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
19
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce