Organoleptic evaluation of apple cultivars and new-breedings fruits on the end of storage season 2022
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F22%3AN0000034" target="_blank" >RIV/25271121:_____/22:N0000034 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Organoleptické hodnocení odrůd a novošlechtění jablek na konci skladovací sezóny 2022
Original language description
Tradiční ochutnávka dlouhodobě skladovatelných odrůd jablek proběhla v Holovousích 25. května 2022 v Holovousích a zúčastnilo se jí 42 zkušených degustátorů. Z celkového počtu 41 hodnocených vzorků získalo nejvíce bodů novošlechtění jabloně ´ÚEB 5060/1 ´ skladované nízkokyslíkaté atmosféře tzv. ULO technologií, druhé místo obsadila holovouská odrůda ´Andera ´ skladovaná ULO technologií a třetí pak byla střížovická odrůda ´Rubelit´ skladovaná také v ULO chladírenských podmínkách.
Czech name
Organoleptické hodnocení odrůd a novošlechtění jablek na konci skladovací sezóny 2022
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
VŠUO Holovousy
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
42
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce