All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The Use of Barley Flour in Comminuted Meat Products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F17%3AN0000077" target="_blank" >RIV/25328859:_____/17:N0000077 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/70883521:28110/17:63517340

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Využití ječných mouk v produkci jemně mělněných masných výrobků

  • Original language description

    Ječné mouky mohou díky svému složení příznivě ovlivnit nutriční hodnotu mělněných masných výrobků. V průběhu tepelného opracování a následného chlazení vytváří ječná mouka ve výrobku škrobový gel, který může ovlivnit texturní vlastnosti hotového výrobku. Cílem práce proto bylo otestovat v laboratorních podmínkách vliv přídavku 0,2–2,0 % dvou odlišných ječných mouk na texturní vlastnosti kuřecího mělněného masného výrobku. Výsledky prokázaly, že přítomnost ječné mouky nemá negativní dopad na vlastnosti masného výrobku a je využitelná jako nutričně hodnotná surovina.

  • Czech name

    Využití ječných mouk v produkci jemně mělněných masných výrobků

  • Czech description

    Ječné mouky mohou díky svému složení příznivě ovlivnit nutriční hodnotu mělněných masných výrobků. V průběhu tepelného opracování a následného chlazení vytváří ječná mouka ve výrobku škrobový gel, který může ovlivnit texturní vlastnosti hotového výrobku. Cílem práce proto bylo otestovat v laboratorních podmínkách vliv přídavku 0,2–2,0 % dvou odlišných ječných mouk na texturní vlastnosti kuřecího mělněného masného výrobku. Výsledky prokázaly, že přítomnost ječné mouky nemá negativní dopad na vlastnosti masného výrobku a je využitelná jako nutričně hodnotná surovina.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2017

  • Issue of the periodical within the volume

    7

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    16-18

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database