The freshwater fish in the Czech gastronomy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F21%3AN0000007" target="_blank" >RIV/25619161:_____/21:N0000007 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://ryba.czu.cz/cs/r-17229-vystupy-projektu/workshop-ryba-v-ceske-gastronomii.html" target="_blank" >https://ryba.czu.cz/cs/r-17229-vystupy-projektu/workshop-ryba-v-ceske-gastronomii.html</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sladkovodní ryba v české gastronomii
Original language description
Program: 1. Úvod: Aktivity projektu Ryba; 2. Přednášky - Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii , - Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii; 3. Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy 4. Diskuse a hodnocení
Czech name
Sladkovodní ryba v české gastronomii
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
50204 - Business and management
Result continuities
Project
<a href="/en/project/DG18P02OVV057" target="_blank" >DG18P02OVV057: Cultural traditions of Czech fishing in the light of its utilization in tourism and landscape architecture</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
35
Foreign attendee count
2
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce