Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F22%3AN0000042" target="_blank" >RIV/25619161:_____/22:N0000042 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vshe.cz/veda-a-vyzkum/konference-vsh/konference/" target="_blank" >https://vshe.cz/veda-a-vyzkum/konference-vsh/konference/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
Original language description
Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou.
Czech name
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
50902 - Social sciences, interdisciplinary
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
50
Foreign attendee count
20
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce