All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Wine yeast VZ-180917

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26295059%3A_____%2F20%3AN0000008" target="_blank" >RIV/26295059:_____/20:N0000008 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vinařská kvasinka VZ-180917

  • Original language description

    Homogenní lyofilizovaný preparát vinařské kvasinky Saccharomyces cerevisiae určený pro přípravu vín odrůdy Veltlínské zelené. Preparát se vyznačuje rychlou tvorbou etanolu s maximální dosažitelnou koncentrací 14 %obj a nízkou produkcí sulfanu.

  • Czech name

    Vinařská kvasinka VZ-180917

  • Czech description

    Homogenní lyofilizovaný preparát vinařské kvasinky Saccharomyces cerevisiae určený pro přípravu vín odrůdy Veltlínské zelené. Preparát se vyznačuje rychlou tvorbou etanolu s maximální dosažitelnou koncentrací 14 %obj a nízkou produkcí sulfanu.

Classification

  • Type

    G<sub>funk</sub> - Functional sample

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EG16_084%2F0010083" target="_blank" >EG16_084/0010083: Technological system for wine yeast selection in national winemaking</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    TVINK TC-260917

  • Numerical identification

    TVINK VZ-180917

  • Technical parameters

    Homogenní lyofilizovaný preparát vinařské kvasinky

  • Economical parameters

    Cena 1 kg připraveného preparátu je 9 000 Kč, Cena licence pro výrobu 300 000 Kč

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26295059

  • Owner name

    EPS biotechnology, s.r.o., V Pastouškách 205, 68604 Kunovice

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Web page