All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F10%3A%230000283" target="_blank" >RIV/26296080:_____/10:#0000283 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production

  • Original language description

    Aktivita alfa-amylázy je základním předpokladem pro klíčení obilek ječmene, ale i pro zpracování při výrobě sladu. Cílem práce bylo zhodnotit aktivitu tohoto enzymu u sladovnických odrůd vhodných pro výrobu Českého piva, porovnat tyto hodnoty s exportními typy odrůd a stanovit vliv hnojení zinkem na tyto hodnoty.

  • Czech name

    Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production

  • Czech description

    Aktivita alfa-amylázy je základním předpokladem pro klíčení obilek ječmene, ale i pro zpracování při výrobě sladu. Cílem práce bylo zhodnotit aktivitu tohoto enzymu u sladovnických odrůd vhodných pro výrobu Českého piva, porovnat tyto hodnoty s exportními typy odrůd a stanovit vliv hnojení zinkem na tyto hodnoty.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GE - Plant cultivation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Proceedings of 5th International Congress FLOUR - BREAD'09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists

  • ISBN

    978-953-7005-21-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

  • Publisher name

    University of Osijek

  • Place of publication

    Croatia

  • Event location

    Croatia

  • Event date

    Jan 1, 2010

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article