Barley malt with the increased enzymatic activity
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000020" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000020 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030944.pdf" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030944.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ječný slad se zvýšenou enzymatickou aktivitou
Original language description
Technické řešení se týká složení a způsobu přípravy ječného sladu se zvýšenou enzymatickou aktivitou pro využití v krmivářství nebo jako přirozený zdroj enzymů v pivovarství a lihovarství. Ječný slad se zvýšenou enzymatickou aktivitou se vyznačuje tím, že sestává ze sladovaného zrna ječmene obecného /Hordeum vulgare L./, přičemž aktivita enzymu alfa-amyláza dosahuje minimálně 100 U/g, aktivita enzymu beta-amyláza dosahuje minimálně 10 U/g a aktivita enzymu beta-glukanáza dosahuje minimálně 150 U/kg sladu.
Czech name
Ječný slad se zvýšenou enzymatickou aktivitou
Czech description
Technické řešení se týká složení a způsobu přípravy ječného sladu se zvýšenou enzymatickou aktivitou pro využití v krmivářství nebo jako přirozený zdroj enzymů v pivovarství a lihovarství. Ječný slad se zvýšenou enzymatickou aktivitou se vyznačuje tím, že sestává ze sladovaného zrna ječmene obecného /Hordeum vulgare L./, přičemž aktivita enzymu alfa-amyláza dosahuje minimálně 100 U/g, aktivita enzymu beta-amyláza dosahuje minimálně 10 U/g a aktivita enzymu beta-glukanáza dosahuje minimálně 150 U/kg sladu.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
30944
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., BODIT TACHOV s.r.o.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence