All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Wheat malt with an increased enzymatic activity

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000043" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000043 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033351.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033351.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Pšeničný slad se zvýšenou enzymatickou aktivitou

  • Original language description

    Technické řešení se týká složení a způsobu přípravy pšeničného sladu se zvýšenou enzymatickou aktivitou pro využití zejména jako surovina v krmivářství nebo jako přirozený zdroj enzymů v pivovarství, lihovarství a pekárenství. Pšeničný slad se zvýšenou enzymatickou aktivitou se vyznačuje tím, že sestává ze sladovaného zrna pšenice obecné /Triticum aestivum L./, přičemž aktivita enzymu alfa-amyláza dosahuje minimálně 120 U/g, aktivita enzymu beta-amyláza dosahuje minimálně 12 U/g.

  • Czech name

    Pšeničný slad se zvýšenou enzymatickou aktivitou

  • Czech description

    Technické řešení se týká složení a způsobu přípravy pšeničného sladu se zvýšenou enzymatickou aktivitou pro využití zejména jako surovina v krmivářství nebo jako přirozený zdroj enzymů v pivovarství, lihovarství a pekárenství. Pšeničný slad se zvýšenou enzymatickou aktivitou se vyznačuje tím, že sestává ze sladovaného zrna pšenice obecné /Triticum aestivum L./, přičemž aktivita enzymu alfa-amyláza dosahuje minimálně 120 U/g, aktivita enzymu beta-amyláza dosahuje minimálně 12 U/g.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    33351

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., BODIT TACHOV s.r.o.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence