All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of α-amylase activity and diastatic strength in malt by SFA method

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000069" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000069 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení aktivity α-amylasy a diastatické mohutnosti ve sladu metodou SFA

  • Original language description

    Poster. Amylasy jsou nejvýznamnější enzymy sladu. Odbourávají škroby na rozpustné zkvasitelné cukry. Poměr α-amylasy a β-amylasy ve sladu přímo ovlivňuje složení mladiny. Enzymový potenciál sladu je vyjádřen diastatickou mohutností, především aktivitou β-amylasy. K spektrofotometrickému stanovení aktivity α-amylasy a diastatické mohutnosti byl použit automatický analyzátor San++, který k měření využívá SFA (Segmented Flow Analysis). 40. pivovarsko-sladařský seminář, Ostrava - Dolní Vítkovice, 21. - 22. 10. 2021.

  • Czech name

    Stanovení aktivity α-amylasy a diastatické mohutnosti ve sladu metodou SFA

  • Czech description

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10406 - Analytical chemistry

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů