All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of malting technology on the activity of β-glucanase, α- and β-amylase

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000078" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000078 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv technologie sladování na aktivitu β-glukanasy, a α a β-amylasy

  • Original language description

    Na základě odhadu komponent rozptylu byla aktivita β –glukanasy nejvíce ovlivněna způsobem sušení, délkou sladování a nejméně teplotou klíčení . Aktivita α-amylasy byla ovlivněna délkou sladování , stupněm domočení a teplotou klíčení (16 %). Aktivita β-amylasy byla silně ovlivněna teplotou sušení, vliv ostatních faktorů byl nízký. Poster. 40. Pivovarsko-sladařský seminář, Ostrava, 21.–22. října 2021.

  • Czech name

    Vliv technologie sladování na aktivitu β-glukanasy, a α a β-amylasy

  • Czech description

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů