All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Functional innovative nutrition III. - Dried mixture for the preparation of frozen cream from goat's milk selected using molecular genetic methods with flavor

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26505142%3A_____%2F24%3AN0000001" target="_blank" >RIV/26505142:_____/24:N0000001 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Funkční inovativní výživa III. - Sušená směs pro přípravu mraženého krému z kozího mléka vybraného pomocí molekulárně-genetických metod s příchutí

  • Original language description

    Sušená směs pro přípravu mraženého krému z kozího mléka vybraného pomocí molekulárně-genetických metod s příchutí je preparát, který obohacuje dostupné potraviny, které vykazují vyšší obsah antioxidantů a vyšší obsah prebiotika inulinu k posílení imunitního a gastrointestinálního systému.

  • Czech name

    Funkční inovativní výživa III. - Sušená směs pro přípravu mraženého krému z kozího mléka vybraného pomocí molekulárně-genetických metod s příchutí

  • Czech description

Classification

  • Type

    G<sub>funk</sub> - Functional sample

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/FW01010347" target="_blank" >FW01010347: Smart food with biochip control</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2024

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Internal product ID

    FW01010347-V4

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Výsledný mražený krém je možno konzumovat přímo. Jeho příprava je proveditelná v domácnostech, v cukrárnách a kavárnách i v dalších provozovnách veřejného stravování. V provozních podmínkách je třeba zajistit aseptické plnění, pak je možné výrobek distribuovat v rámci mrazírenského řetězce. Jako trvanlivý výrobek může být prodáván při využití vhodného obalu.

  • Economical parameters

    K využití/ V nabídce

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26505142

  • Owner name

    ESSENCE LINE, s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page