Jelly spread with psyllium
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3APSYLIM09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:PSYLIM09 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027022:_____/09:00000034 RIV/16193296:_____/09:FMPSYL09
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Želé pomazánka s psylliem
Original language description
Technické řešení se týká želé pomazánky s psylliem, vhodné k namazání na pečivo, nebo jako součást ovocných salátů, dezertů, pohárů nebo k dochucení cereálních pokrmů. Želé pomazánka s psylliem má vysoký obsah vlákniny, nízký obsah tuků a cukrů a může být fermentovány hypoalergenní probiotickou kulturou. Kromě toho je vhodná pro osoby s laktosovou intolerancí, s alergií na bílkoviny kravského mléka, nebo pro vegetariány a vegany.
Czech name
Želé pomazánka s psylliem
Czech description
Technické řešení se týká želé pomazánky s psylliem, vhodné k namazání na pečivo, nebo jako součást ovocných salátů, dezertů, pohárů nebo k dochucení cereálních pokrmů. Želé pomazánka s psylliem má vysoký obsah vlákniny, nízký obsah tuků a cukrů a může být fermentovány hypoalergenní probiotickou kulturou. Kromě toho je vhodná pro osoby s laktosovou intolerancí, s alergií na bílkoviny kravského mléka, nebo pro vegetariány a vegany.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06047" target="_blank" >2B06047: Utilization of vegetable raw materials as an alternative of cow's milk at manufacturing of functional food-stuffs.</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
19676
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský,s.r.o.; MILCOM a.s.; Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence