Curd dessert with vegetable flour
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3ATVAROH09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:TVAROH09 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027022:_____/09:00000037
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tvarohový dezert s rostlinnou moukou
Original language description
Podle tohoto technického řešení je u tvarohového dezertu dosaženo zvýšení nutriční hodnoty a/nebo snížení nákladů na suroviny přídavkem rostlinné mouky. Dosud byly známy tvarohové dezerty, které kromě mléčných surovin obsahují pouze bakterie mléčného kysání a přídatné látky. Mléčné suroviny mají v klasických tvarohových dezertech dominantní podíl, a proto jsou náklad na suroviny vysoké. Kromě toho nutriční benefity dezertů s rostlinnou moukou jsou vyšší.
Czech name
Tvarohový dezert s rostlinnou moukou
Czech description
Podle tohoto technického řešení je u tvarohového dezertu dosaženo zvýšení nutriční hodnoty a/nebo snížení nákladů na suroviny přídavkem rostlinné mouky. Dosud byly známy tvarohové dezerty, které kromě mléčných surovin obsahují pouze bakterie mléčného kysání a přídatné látky. Mléčné suroviny mají v klasických tvarohových dezertech dominantní podíl, a proto jsou náklad na suroviny vysoké. Kromě toho nutriční benefity dezertů s rostlinnou moukou jsou vyšší.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06047" target="_blank" >2B06047: Utilization of vegetable raw materials as an alternative of cow's milk at manufacturing of functional food-stuffs.</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
19675
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský,s.r.o.; MILCOM a.s.; Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence