All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Rice spread with added raw materials from sea organisms

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AFMORES10" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:FMORES10 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/16193296:_____/10:FMMORE10 RIV/00027022:_____/10:00000152

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Rýžová pomazánka s přídavkem surovin z mořských organismů

  • Original language description

    Technické řešení se týká rýžové pomazánky s přídavkem nutričně hodnotných surovin z mořských organismů ? řas nebo rybího tuku. Rýžová pomazánka, podle toho užitného vzoru, umožňuje tuzemským konzumentům snadný přístup ke konzumaci mořských organismů, abymohli plně využít jejich nutriční benefity, zejména vysoký obsah minerálních látek (jód, hořčík a další), vitaminů, esenciálních mastných kyselin. Výrobek obsahuje zejména rýžovou mouku, rýži, řasy, ochucující složky, rybí tuk a kultury bakterií mléčného kysání.

  • Czech name

    Rýžová pomazánka s přídavkem surovin z mořských organismů

  • Czech description

    Technické řešení se týká rýžové pomazánky s přídavkem nutričně hodnotných surovin z mořských organismů ? řas nebo rybího tuku. Rýžová pomazánka, podle toho užitného vzoru, umožňuje tuzemským konzumentům snadný přístup ke konzumaci mořských organismů, abymohli plně využít jejich nutriční benefity, zejména vysoký obsah minerálních látek (jód, hořčík a další), vitaminů, esenciálních mastných kyselin. Výrobek obsahuje zejména rýžovou mouku, rýži, řasy, ochucující složky, rybí tuk a kultury bakterií mléčného kysání.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/2B06047" target="_blank" >2B06047: Utilization of vegetable raw materials as an alternative of cow's milk at manufacturing of functional food-stuffs.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    20880

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

  • Owner name

    MILCOM a.s., Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Výzkumný ústav potravinářský v.v.i.

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence