Study of immunologic activities lactic acid bacteria
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3ALIMUNO10" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:LIMUNO10 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
STUDIUM IMUNOMODULAČNÍCH ÚČINKŮ BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
Original language description
Bakterie mléčného kvašení (LAB) jsou významnou skupinou mikroorganismů s potenciálem ovlivňovat lidské zdraví. Cílem tohoto výzkumu bylo zobjektivizovat působení bakteriálních kmenů Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus a Bifidobacterium lactis monitorováním jejich schopnosti imunomodulace na základě stanovení tvorby cytokinů metodou multiplexové analýzy RayBio Human Inflammatory Array.
Czech name
STUDIUM IMUNOMODULAČNÍCH ÚČINKŮ BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
Czech description
Bakterie mléčného kvašení (LAB) jsou významnou skupinou mikroorganismů s potenciálem ovlivňovat lidské zdraví. Cílem tohoto výzkumu bylo zobjektivizovat působení bakteriálních kmenů Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus a Bifidobacterium lactis monitorováním jejich schopnosti imunomodulace na základě stanovení tvorby cytokinů metodou multiplexové analýzy RayBio Human Inflammatory Array.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2010
Issue of the periodical within the volume
120
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—