All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Workshop for operating engineers, R&D and quality management (9.6.2010) mlékárna Kunín

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AWK090610" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:WK090610 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop pro technology, R&D a řízení jakosti (9.6.2010) mlékárna Kunín

  • Original language description

    Suroviny pro výrobu zakysaných mléčných výrobků, tvarohů a dezertů Mikrobiální hodnocení mléka pro účely produkce zakysaných mléčných výrobků a tvarohů Sezonní změny v kvalitě mléka, Mikrobiologická kontrola laktokoků, laktobacilů, propionových bakteriía škodlivé mikroflory. Mlékařské kultury, jejich druhy, vlastnosti, hodnocení, Mikrobiologická kontrola výrobního procesu Technologie výroby zakysaných výrobků Základní technologické schéma, Změny složek mléka, Zdravotní benefity a funkční potraviny Technologie výroby tvarohů, (sýrů) a dalších výrobků Hodnocení mléka pro výrobu tvarohů, především z hlediska jeho složení, Syřidla, sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, Vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, Kontrola výtěžnosti při výrobě tvarohů

  • Czech name

    Workshop pro technology, R&D a řízení jakosti (9.6.2010) mlékárna Kunín

  • Czech description

    Suroviny pro výrobu zakysaných mléčných výrobků, tvarohů a dezertů Mikrobiální hodnocení mléka pro účely produkce zakysaných mléčných výrobků a tvarohů Sezonní změny v kvalitě mléka, Mikrobiologická kontrola laktokoků, laktobacilů, propionových bakteriía škodlivé mikroflory. Mlékařské kultury, jejich druhy, vlastnosti, hodnocení, Mikrobiologická kontrola výrobního procesu Technologie výroby zakysaných výrobků Základní technologické schéma, Změny složek mléka, Zdravotní benefity a funkční potraviny Technologie výroby tvarohů, (sýrů) a dalších výrobků Hodnocení mléka pro výrobu tvarohů, především z hlediska jeho složení, Syřidla, sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, Vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, Kontrola výtěžnosti při výrobě tvarohů

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů