Workshop for operating engineers, R&D and quality management (9.6.2010) mlékárna Kunín
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AWK090610" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:WK090610 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop pro technology, R&D a řízení jakosti (9.6.2010) mlékárna Kunín
Original language description
Suroviny pro výrobu zakysaných mléčných výrobků, tvarohů a dezertů Mikrobiální hodnocení mléka pro účely produkce zakysaných mléčných výrobků a tvarohů Sezonní změny v kvalitě mléka, Mikrobiologická kontrola laktokoků, laktobacilů, propionových bakteriía škodlivé mikroflory. Mlékařské kultury, jejich druhy, vlastnosti, hodnocení, Mikrobiologická kontrola výrobního procesu Technologie výroby zakysaných výrobků Základní technologické schéma, Změny složek mléka, Zdravotní benefity a funkční potraviny Technologie výroby tvarohů, (sýrů) a dalších výrobků Hodnocení mléka pro výrobu tvarohů, především z hlediska jeho složení, Syřidla, sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, Vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, Kontrola výtěžnosti při výrobě tvarohů
Czech name
Workshop pro technology, R&D a řízení jakosti (9.6.2010) mlékárna Kunín
Czech description
Suroviny pro výrobu zakysaných mléčných výrobků, tvarohů a dezertů Mikrobiální hodnocení mléka pro účely produkce zakysaných mléčných výrobků a tvarohů Sezonní změny v kvalitě mléka, Mikrobiologická kontrola laktokoků, laktobacilů, propionových bakteriía škodlivé mikroflory. Mlékařské kultury, jejich druhy, vlastnosti, hodnocení, Mikrobiologická kontrola výrobního procesu Technologie výroby zakysaných výrobků Základní technologické schéma, Změny složek mléka, Zdravotní benefity a funkční potraviny Technologie výroby tvarohů, (sýrů) a dalších výrobků Hodnocení mléka pro výrobu tvarohů, především z hlediska jeho složení, Syřidla, sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, Vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, Kontrola výtěžnosti při výrobě tvarohů
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů