All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The fermented milk product made from goat milk with probiotics, prebiotics and with increased solids content

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F13%3ALI37" target="_blank" >RIV/26722861:_____/13:LI37 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Fermentovaný mléčný výrobek z kozího mléka s probiotiky, prebiotiky a zvýšeným obsahem sušiny

  • Original language description

    Cílem této práce byla výroba jogurtového výrobku z kozího mléka se zvýšeným obsahem sušiny pomocí nutričně a zdravotně významných látek. K tomuto účelu byl vybrán přídavek prebiotik, koncentrátu syrovátkových bílkovin, sušeného kozího mléka, kukuřičnéhoškrobu a ovčího mléka. Do jogurtu byly také přidávány probiotické mikroorganismy Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb12.

  • Czech name

    Fermentovaný mléčný výrobek z kozího mléka s probiotiky, prebiotiky a zvýšeným obsahem sušiny

  • Czech description

    Cílem této práce byla výroba jogurtového výrobku z kozího mléka se zvýšeným obsahem sušiny pomocí nutričně a zdravotně významných látek. K tomuto účelu byl vybrán přídavek prebiotik, koncentrátu syrovátkových bílkovin, sušeného kozího mléka, kukuřičnéhoškrobu a ovčího mléka. Do jogurtu byly také přidávány probiotické mikroorganismy Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb12.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1310107" target="_blank" >QJ1310107: Effect genetic polymorphism lipogenic enzymes on the milk fat,composition of the fatty acids in milk in small rumimants (goat, sheep).</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlékařské listy - Zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    24

  • Issue of the periodical within the volume

    141

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    "xxxix"-"xlii"

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database