Benzoic acid level in model milk products from goat milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000812" target="_blank" >RIV/60460709:41210/99:00000812 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka
Original language description
Kyselina benzoová je přirozenou součástí okyselených mléčných výrobků. Byly připraveny dvě jogurtové řady a byly inokulovány kulturami JK a WV2 pokaždé ve třech opakování. Pokaždé z jiného způsobu dojení.Zvýšení přírodního obsahu kyseliny benzoové ve fermentovaných mléčných produktech z kozího mléka může být spojeno s obsahem kyseliny hipurové v kozím mléce.
Czech name
Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Den mléka 1999
ISBN
80-213-0505-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Katedra chovu skotu a mlékařství
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—