Manufacturing technology of spreadable butter
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23HY60" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#HY60 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologie výroby roztíratelnějšího másla
Original language description
Navržena a ověřena byla technologie výroby technologie roztíratelného másla. Principem je teplotní a časová změna fyzikálního zrání smetany.
Czech name
Technologie výroby roztíratelnějšího másla
Czech description
Navržena a ověřena byla technologie výroby technologie roztíratelného másla. Principem je teplotní a časová změna fyzikálního zrání smetany.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
Roztíratelné máslo
Numerical identification
—
Technical parameters
Druhým majitelem výsledku je Lacrum Velké Meziříčí s.r.o.; IČO: 00510866, kde bylo provedeno ověření. Celé know-how využíváno dle Licenční smlouvy z 12. 12. 2014 s Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o. IČ 26722861, Ke Dvoru 12a, 160 00 Praha 6, Ing. Petr Roubal (roubal@milcom-as.cz)
Economical parameters
Produkce od září 2014 průměrně 10 t měsíčně, v letech 2016 - 2020 nárůst produkce od 100 - 600 t ročně.
Application category by cost
—
Owner IČO
26722861
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek
Web page
—