Food Technology - Overview of traditional food production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894662" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894662 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22320/12:43894662 RIV/60461373:22810/12:43894662
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
Original language description
Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií s následujícími kapitolami: Evropská technologická platforma pro potraviny; Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa; Technologie mléka; Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky; Fermentační technologie; Technologie sacharidů; Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.
Czech name
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
Czech description
Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií s následujícími kapitolami: Evropská technologická platforma pro potraviny; Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa; Technologie mléka; Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky; Fermentační technologie; Technologie sacharidů; Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-7418-145-0
Number of pages
569
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS book
—