All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A food-processing emulsion without gluten for food coating.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60616849%3A_____%2F13%3A%230000001" target="_blank" >RIV/60616849:_____/13:#0000001 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1923449&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1923449&lan=cs</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin

  • Original language description

    Předmětem předkládaného technického řešení je potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin (masa, ryb, zeleniny a sýrů), umožňující svým specifickým složením spojení různých typů strouhanek (suchých) s obalovanou potravinou. Využití lupiny a cizrny je v potravinářském průmyslu je součásti námi realizovaného úkolu TAČR: TA01010737- ?Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků?.

  • Czech name

    Potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin

  • Czech description

    Předmětem předkládaného technického řešení je potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin (masa, ryb, zeleniny a sýrů), umožňující svým specifickým složením spojení různých typů strouhanek (suchých) s obalovanou potravinou. Využití lupiny a cizrny je v potravinářském průmyslu je součásti námi realizovaného úkolu TAČR: TA01010737- ?Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků?.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: The Development of the Technological Processing of Highly Nutritive Valuable Pulses Recently Implemented in the World, for Utilization to Prepare Common Foodstuffs and Dietary and Nutrition Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    25294

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    EXTRUDO Bečice s.r.o., Týn nad Vltavou, CZ

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)