Food-processing emulsion without gluten for food coating
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60616849%3A_____%2F13%3A%230000002" target="_blank" >RIV/60616849:_____/13:#0000002 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Potravinářská emulze bez lepku pro obalovaní potravin
Original language description
Předmětem předkládaného technického řešení je potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin (masa, ryb, zeleniny a sýrů), umožňující svým specifickým složením spojení různých typů strouhanek (suchých) s obalovanou potravinou. Využití lupiny a cizrny je v potravinářském průmyslu je součásti námi realizovaného úkolu TAČR: TA01010737- ?Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků?. Potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin, vyznačující se tím, že sestává z 20 až 50 % hmotn. sypké směsi a vody, přičemž sypká směs obsahuje granulovanou nativní rýžovou mouku a alespoň jednu granulovanou nativní luštěninovou mouku a popřípadě extrahované rostlinné proteiny .
Czech name
Potravinářská emulze bez lepku pro obalovaní potravin
Czech description
Předmětem předkládaného technického řešení je potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin (masa, ryb, zeleniny a sýrů), umožňující svým specifickým složením spojení různých typů strouhanek (suchých) s obalovanou potravinou. Využití lupiny a cizrny je v potravinářském průmyslu je součásti námi realizovaného úkolu TAČR: TA01010737- ?Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků?. Potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin, vyznačující se tím, že sestává z 20 až 50 % hmotn. sypké směsi a vody, přičemž sypká směs obsahuje granulovanou nativní rýžovou mouku a alespoň jednu granulovanou nativní luštěninovou mouku a popřípadě extrahované rostlinné proteiny .
Classification
Type
G<sub>prot</sub> - Prototype
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: The Development of the Technological Processing of Highly Nutritive Valuable Pulses Recently Implemented in the World, for Utilization to Prepare Common Foodstuffs and Dietary and Nutrition Products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
Obalovac emulze - S04
Numerical identification
—
Technical parameters
Uživatelem je jeho tvůrce (60616849) - směs bude předmětem prodeje
Economical parameters
Lze předpokládat nárůst objemu výroby o 300000.- CZK/ 1. rok v dalších letech včetně exportu 500 - 700000.- CZK/rok
Application category by cost
—
Owner IČO
60616849
Owner name
EXTRUDO Bečice s.r.o., Bečice 7, Týn nad Vltavou CZ-375 01
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Licence fee requirement
—
Web page
—