Use of retentate from acid whey ultrafiltration from Thermo-quarg production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F15%3A%23BI56" target="_blank" >RIV/26722861:_____/15:#BI56 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití retentátu z ultrafiltrace syrovátky z výroby termotvarohu
Original language description
Cílem bylo využít sušiny obsažené v syrovátce z výroby termotvarohu, pomocí ultrafiltrace ji zahustit a použít ji jako částečnou náhradu mléka (až 15 %) při výrobě termotvarohu nebo výrobě jogurtu k zvýšení výtěžnosti výroby . Výrobky byly smyslově hodnoceny během skladování a na konci expirace.
Czech name
Využití retentátu z ultrafiltrace syrovátky z výroby termotvarohu
Czech description
Cílem bylo využít sušiny obsažené v syrovátce z výroby termotvarohu, pomocí ultrafiltrace ji zahustit a použít ji jako částečnou náhradu mléka (až 15 %) při výrobě termotvarohu nebo výrobě jogurtu k zvýšení výtěžnosti výroby . Výrobky byly smyslově hodnoceny během skladování a na konci expirace.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: New technologies and new food products with membrane processes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů