All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Synbiotic cream of sheep

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F15%3A%23SA26" target="_blank" >RIV/26722861:_____/15:#SA26 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028611.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028611.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Synbiotický krém z ovčí smetany

  • Original language description

    Synbiotický krém z ovčí smetany , podle tohoto technického řešení doplňuje trh o nový výrobek s novým složením, nutriční hodnotou a novými senzorickými vlastnostmi. Podstata řešení spočívá v tom, že ovčí smetana s obsahem tuku 12 až 30 % hmotn. tuku obsahuje prebiotikum a kmeny bakterií s probiotickými vlastnostmi Lactobacillus paracasei a Lactobacillus rhamnosus v přidaném zákysu z ovčího nebo kravského mléka 1,0 až 10 % hmotnostních o densitě min. 106.

  • Czech name

    Synbiotický krém z ovčí smetany

  • Czech description

    Synbiotický krém z ovčí smetany , podle tohoto technického řešení doplňuje trh o nový výrobek s novým složením, nutriční hodnotou a novými senzorickými vlastnostmi. Podstata řešení spočívá v tom, že ovčí smetana s obsahem tuku 12 až 30 % hmotn. tuku obsahuje prebiotikum a kmeny bakterií s probiotickými vlastnostmi Lactobacillus paracasei a Lactobacillus rhamnosus v přidaném zákysu z ovčího nebo kravského mléka 1,0 až 10 % hmotnostních o densitě min. 106.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    28611

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence