All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Synbiotic ice cream from goat nad sheep milk

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23SA55" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#SA55 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka

  • Original language description

    Byly navrženy technologie výroby synbiotické zmrzliny z kozího a ovčího mléka. Výrobami v provozech byly ověřeny mikrobiologické parametry navržených technologií s obsahem laktobacilů. Vhodný ve výrobě zmrzlin z kozího a ovčího mléka byl kmen Lactobacillus rhamnosus, vyhovoval dobrými senzorickými vlastnostmi. Denzita počtu mikroorganismů kmene Lactobacillus rhamnosus ve zmrzlině z kozího mléka byla 106 KTJ/ml, v ovčí zmrzlině ještě o řád výše a to 107 KTJ/ml.

  • Czech name

    Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka

  • Czech description

    Byly navrženy technologie výroby synbiotické zmrzliny z kozího a ovčího mléka. Výrobami v provozech byly ověřeny mikrobiologické parametry navržených technologií s obsahem laktobacilů. Vhodný ve výrobě zmrzlin z kozího a ovčího mléka byl kmen Lactobacillus rhamnosus, vyhovoval dobrými senzorickými vlastnostmi. Denzita počtu mikroorganismů kmene Lactobacillus rhamnosus ve zmrzlině z kozího mléka byla 106 KTJ/ml, v ovčí zmrzlině ještě o řád výše a to 107 KTJ/ml.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    Zmrzlina K+O

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Druhým vlastníken výsledku je Venezia Slaný,Antonín Pudil, IČO 86648021, zde byla provedena realizace. Licenční smlouva uzavřena dne 7.4.2014, Antonín Pudil tel.č.604731313

  • Economical parameters

    předpokládá roční výroba 100 kg nových druhů zmrzlin s obratem 39000 Kč

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26722861

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page