Possibilities of using of membrane techniques for whey processing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F15%3A%23TA63" target="_blank" >RIV/26722861:_____/15:#TA63 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti využití membránových technik pro zpracování syrovátky.
Original language description
Prezentovány jsou postupy separace různých produktů ze syrovátky, odpadního produktu z výroby sýrů, pomocí různých membránových technik a jejich přímé využití nebo převedení pomocí různých fermentačních technik na různé produkty využitelné při výrobě potravin, v chemickém nebo farmaceutickém průmyslu.
Czech name
Možnosti využití membránových technik pro zpracování syrovátky.
Czech description
Prezentovány jsou postupy separace různých produktů ze syrovátky, odpadního produktu z výroby sýrů, pomocí různých membránových technik a jejich přímé využití nebo převedení pomocí různých fermentačních technik na různé produkty využitelné při výrobě potravin, v chemickém nebo farmaceutickém průmyslu.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: New technologies and new food products with membrane processes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů