All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Lactobacilli and their use in fermented milk products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000004" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000004 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2016/156-157/veda_157-18-22.pdf" target="_blank" >http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2016/156-157/veda_157-18-22.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Laktobacily a jejich uplatnění v kysaných mléčných výrobcích

  • Original language description

    Laktobacily mají celou řadu pozitivních účinků na lidské zdraví a nacházejí široké uplatnění ve výrobě mléčných výrobků. Vybrané potencionálně probiotické kmeny Lactobacillus acidophilus CCDM 151, Lbc. casei CCDM 1079, Lbc. plantarum CCDM 1078, Lbc. rhamnosus CCDM 1081 byly použity pro poloprovozní výroby kysaných mléčných výrobků, u kterých byla zhodnocena kyselost, mikrobiální skladba a senzorické vlastnosti.

  • Czech name

    Laktobacily a jejich uplatnění v kysaných mléčných výrobcích

  • Czech description

    Laktobacily mají celou řadu pozitivních účinků na lidské zdraví a nacházejí široké uplatnění ve výrobě mléčných výrobků. Vybrané potencionálně probiotické kmeny Lactobacillus acidophilus CCDM 151, Lbc. casei CCDM 1079, Lbc. plantarum CCDM 1078, Lbc. rhamnosus CCDM 1081 byly použity pro poloprovozní výroby kysaných mléčných výrobků, u kterých byla zhodnocena kyselost, mikrobiální skladba a senzorické vlastnosti.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlékařské listy - zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    27/157

  • Issue of the periodical within the volume

    3

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    18-22

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database