Pellet containing dried cow colostrum, lyophilized mixture of probiotic bacteria, prebiotics of selected mineral substances and vitamins
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000064" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000064 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/16:43902487
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tobolka s obsahem sušeného kravského kolostra, lyofilizované směsi probiotických bakterií, prebiotika, vybraných minerálních látek a vitaminů
Original language description
Capsule containing dried bovine colostrum, lyophilized mixture of probiotic bacteria, prebiotics and selected vitamins. Content of colostrum is in range 40-80 wt.%, prebiotic micture in range 10-40 wt. % and 5 -15 wt. % of probiotics and/or selected vitamins (E, D3).
Czech name
Tobolka s obsahem sušeného kravského kolostra, lyofilizované směsi probiotických bakterií, prebiotika, vybraných minerálních látek a vitaminů
Czech description
Capsule containing dried bovine colostrum, lyophilized mixture of probiotic bacteria, prebiotics and selected vitamins. Content of colostrum is in range 40-80 wt.%, prebiotic micture in range 10-40 wt. % and 5 -15 wt. % of probiotics and/or selected vitamins (E, D3).
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Colostrum as a source of new primary products in food and food supplements characterized by improved dietary properties and high content of natural biologically active substances.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
2016/05_Ztech
Numerical identification
—
Technical parameters
Vlastníci ověřené technologie jsou: Ingredia s.r.p. (IČ 27289907), VUM s.r.o ( IČ 26722861) , VSCHT (IČ 60461373)
Economical parameters
Předpokládaný počet prodaných balení v roce 2017: 2000 ks á 260,-Kč/balení, tomu odpovídá obrat 520 tis. Kč. Předpokládaný prodej v letech 2017 až 2021 je 15000 ks á 260,-Kč/balení, odpovídající obrat je 3.900.000,-Kč
Application category by cost
—
Owner IČO
26722861
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Licence fee requirement
—
Web page
—