All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Workshop of dairy laboratories staff of Czech-Moravian Association of Breeders, a.s., Prague (LRM Brno-Tuřany) on the implementation of selected dairy reference analytical methods, research of technology milk properties and information about dairying in selected countries

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000018" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000018 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop personálu mléčných laboratoří Českomoravské společnosti chovatelů, a.s., Praha (LRM Brno-Tuřany) o provedení vybraných mlékařských referenčních analytických metod, výzkumu technologických vlastností mléka a postřezích o mlékařství ve vybraných zemích

  • Original language description

    1) Obrazová dokumentace provedení vybraných mlékařských referenčních analytických metod. - Referenční metody stanovení základních složek mléka, tuku a bílkovin: - acidobutyrometrické stanovení tuku podle Gerbera, - extrakčně-gravimetrické stanovení tuku podle Röse-Gottlieba; - destilačně-titrační stanovení celkového dusíku (hrubých bílkovin, varianty čistých bílkovin a kaseinu) podle Kjeldahla; 2) Interpretace výsledků hodnocení technologické kvality mléka - termostabilita – výsledky projektů NAZV KUS. - Vlivy faremních faktorů na termostabilitu mléka pro kvalitu vybraných mléčných výrobků; 3) Postřehy z mlékařství vybraných zemí – současný stav, vývoj a perspektivy – výsledky projektů RAČR. - Tyrolsko, Ukrajina, Moldávie. 1) Obrazová dokumentace provedení vybraných mlékařských referenčních analytických metod. - Referenční metody stanovení základních složek mléka, tuku a bílkovin: - acidobutyrometrické stanovení tuku podle Gerbera, - extrakčně-gravimetrické stanovení tuku podle Röse-Gottlieba; - destilačně-titrační stanovení celkového dusíku (hrubých bílkovin, varianty čistých bílkovin a kaseinu) podle Kjeldahla; 2) Interpretace výsledků hodnocení technologické kvality mléka - termostabilita – výsledky projektů NAZV KUS. - Vlivy faremních faktorů na termostabilitu mléka pro kvalitu vybraných mléčných výrobků; 3) Postřehy z mlékařství vybraných zemí – současný stav, vývoj a perspektivy – výsledky projektů RAČR. - Tyrolsko, Ukrajina, Moldávie.

  • Czech name

    Workshop personálu mléčných laboratoří Českomoravské společnosti chovatelů, a.s., Praha (LRM Brno-Tuřany) o provedení vybraných mlékařských referenčních analytických metod, výzkumu technologických vlastností mléka a postřezích o mlékařství ve vybraných zemích

  • Czech description

    1) Obrazová dokumentace provedení vybraných mlékařských referenčních analytických metod. - Referenční metody stanovení základních složek mléka, tuku a bílkovin: - acidobutyrometrické stanovení tuku podle Gerbera, - extrakčně-gravimetrické stanovení tuku podle Röse-Gottlieba; - destilačně-titrační stanovení celkového dusíku (hrubých bílkovin, varianty čistých bílkovin a kaseinu) podle Kjeldahla; 2) Interpretace výsledků hodnocení technologické kvality mléka - termostabilita – výsledky projektů NAZV KUS. - Vlivy faremních faktorů na termostabilitu mléka pro kvalitu vybraných mléčných výrobků; 3) Postřehy z mlékařství vybraných zemí – současný stav, vývoj a perspektivy – výsledky projektů RAČR. - Tyrolsko, Ukrajina, Moldávie. 1) Obrazová dokumentace provedení vybraných mlékařských referenčních analytických metod. - Referenční metody stanovení základních složek mléka, tuku a bílkovin: - acidobutyrometrické stanovení tuku podle Gerbera, - extrakčně-gravimetrické stanovení tuku podle Röse-Gottlieba; - destilačně-titrační stanovení celkového dusíku (hrubých bílkovin, varianty čistých bílkovin a kaseinu) podle Kjeldahla; 2) Interpretace výsledků hodnocení technologické kvality mléka - termostabilita – výsledky projektů NAZV KUS. - Vlivy faremních faktorů na termostabilitu mléka pro kvalitu vybraných mléčných výrobků; 3) Postřehy z mlékařství vybraných zemí – současný stav, vývoj a perspektivy – výsledky projektů RAČR. - Tyrolsko, Ukrajina, Moldávie.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Brno-Tuřany

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    15

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce