Soft or semi-hard Penicillium nalgiovense ripened cheese with fat in dry matter from 30 to 60 % Penicillium nalgiovense
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000040" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000040 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030537.pdf" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030537.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Měkký nebo polotvrdý sýr s obsahem tuku v sušině 30 až 60 % zrající působením enzymů Penicillium nalgiovense
Original language description
Technické řešení se týká měkkého nebo polotvrdého sýra s obsahem tuku v sušině 30 až 60 %. Výhodou tohoto řešení je použití kmenů Penicillium nalgiovense s příznivou proteolytickou a lipolytickou aktivitou produkují sýry senzoricky a vzhledově odlišné od sýrů kamembertského typu, které se vyznačují nízkou souvislou vrstvou špinavě bílé až šedorůžově zbarvené plísně na povrchu.
Czech name
Měkký nebo polotvrdý sýr s obsahem tuku v sušině 30 až 60 % zrající působením enzymů Penicillium nalgiovense
Czech description
Technické řešení se týká měkkého nebo polotvrdého sýra s obsahem tuku v sušině 30 až 60 %. Výhodou tohoto řešení je použití kmenů Penicillium nalgiovense s příznivou proteolytickou a lipolytickou aktivitou produkují sýry senzoricky a vzhledově odlišné od sýrů kamembertského typu, které se vyznačují nízkou souvislou vrstvou špinavě bílé až šedorůžově zbarvené plísně na povrchu.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1310256" target="_blank" >QJ1310256: New products based on milk and cereals for human nutrition by using biotechnological processes and selected microorganisms by genomic methods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
30537
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence