All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Soft or semi-hard Penicillium nalgiovense ripened cheese with fat in dry matter from 30 to 60 % Penicillium nalgiovense

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000040" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000040 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030537.pdf" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030537.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Měkký nebo polotvrdý sýr s obsahem tuku v sušině 30 až 60 % zrající působením enzymů Penicillium nalgiovense

  • Original language description

    Technické řešení se týká měkkého nebo polotvrdého sýra s obsahem tuku v sušině 30 až 60 %. Výhodou tohoto řešení je použití kmenů Penicillium nalgiovense s příznivou proteolytickou a lipolytickou aktivitou produkují sýry senzoricky a vzhledově odlišné od sýrů kamembertského typu, které se vyznačují nízkou souvislou vrstvou špinavě bílé až šedorůžově zbarvené plísně na povrchu.

  • Czech name

    Měkký nebo polotvrdý sýr s obsahem tuku v sušině 30 až 60 % zrající působením enzymů Penicillium nalgiovense

  • Czech description

    Technické řešení se týká měkkého nebo polotvrdého sýra s obsahem tuku v sušině 30 až 60 %. Výhodou tohoto řešení je použití kmenů Penicillium nalgiovense s příznivou proteolytickou a lipolytickou aktivitou produkují sýry senzoricky a vzhledově odlišné od sýrů kamembertského typu, které se vyznačují nízkou souvislou vrstvou špinavě bílé až šedorůžově zbarvené plísně na povrchu.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1310256" target="_blank" >QJ1310256: New products based on milk and cereals for human nutrition by using biotechnological processes and selected microorganisms by genomic methods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    30537

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence