All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Encapsulation of probiotics

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000068" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000068 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2017/veda_162_s.1-4.pdf" target="_blank" >http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2017/veda_162_s.1-4.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Enkapsulace probiotik

  • Original language description

    Probiotika jsou živé mikroorganismy, které napomáhají správné funkci tlustého střeva. Při pasáži horními částmi gastrointestinálního traktu však může docházet k výraznému snížení jejich počtu. Článek shrnuje různé metody enkapsulace, které mohou zvýšit míru přežití probiotik v průběhu pasáže GIT, ale i během přípravy a skladování probiotických přípravků.

  • Czech name

    Enkapsulace probiotik

  • Czech description

    Probiotika jsou živé mikroorganismy, které napomáhají správné funkci tlustého střeva. Při pasáži horními částmi gastrointestinálního traktu však může docházet k výraznému snížení jejich počtu. Článek shrnuje různé metody enkapsulace, které mohou zvýšit míru přežití probiotik v průběhu pasáže GIT, ale i během přípravy a skladování probiotických přípravků.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1310258" target="_blank" >QJ1310258: Development of a new generation of food additives for the prevention and supportive therapy of enteric infections of piglets as a way to reduce the environmental burden with antibiotics and / or zinc compounds.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlékařské listy - zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    28

  • Issue of the periodical within the volume

    162

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    1-4

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database