Workshop for new employees in dairies „Dairy minimum“
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000032" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000032 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop pro nové pracovníky v mlékárnách „Mlékárenské minimum“
Original language description
Účastníci byli seznámeni s potravinářskou legislativou, tvorbou a získáváním mléka, jeho chemickým složením, technologiemi v mlékárenském průmyslu, hygienou a sanitací a nejčastějšími alimentárními onemocněními. Byly představeny základy mikrobiologie, mikrobiologické metody, kontaminace výroby a tím způsobené vady výrobků.
Czech name
Workshop pro nové pracovníky v mlékárnách „Mlékárenské minimum“
Czech description
Účastníci byli seznámeni s potravinářskou legislativou, tvorbou a získáváním mléka, jeho chemickým složením, technologiemi v mlékárenském průmyslu, hygienou a sanitací a nejčastějšími alimentárními onemocněními. Byly představeny základy mikrobiologie, mikrobiologické metody, kontaminace výroby a tím způsobené vady výrobků.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Mlékárna Kunín a.s
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
10
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce